CV de Klutsers

waar het altijd feest is

Prinsverkiezing Zaterdag 12 januari 2019

 

Optocht Klarenbeek

Ook dit jaar lopen de Klutsers weer mee met de optocht in Klarenbeek. Last minute hebben de hofdames toch besloten om mee te lopen en zijn druk aan de knutsel gegaan om toch wat leuks in elkaar te zetten. Wij vinden het leuk geworden.

Komen jullie ook kijken? Wij hebben startnummer 16.


 

RTV Apeldoorn

Zaterdag 13 januari 2018 is RTV Apeldoorn de hele avond aanwezig geweest op onze prinsverkiezing. Aan de hand van al hun filmmateriaal hebben ze een leuke samenvatting gemaakt van de avond. Bekijk hieronder het filmpje terug.

Klutsers van het jaar

Deze speciale verenigingsonderscheiding wordt elk jaar uitgereikt aan personen en/of instellingen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor onze vereniging gedurende vele jaren  en nog steeds doen .

Dit jaar heeft het Bestuur gemeend om vanwege het 50 jarig bestaan op 18 augustus 2018 deze onderscheiding uit te reiken aan :

Henk Dibbink , Henk Bos en Gerrit Kluft

Deze 3 heren hebben zich gedurende vele jaren zeer verdienstelijk ingezet voor onze vereniging. Jullie zijn vanaf de beginfase of vlak daarna van deze vereniging zeer actief geweest. Daarbij hebben jullie alle 3 een functie binnen de hofhouding. Ook de rol van president is jullie ook niet onbekend, dit hebben jullie ook alle 3 een keer of meerdere malen op jullie genomen.  

Jullie hebben alle 3 gedurende vele jaren zitting gehad in diverse besturen , Gerrit en Henk Dibbink als Voorzitter en Henk Bos als Penningmeester .
Daarnaast kunnen de heren diverse benoemingen bijschrijven;
Henk en Henk zijn beide tot Erelid, Henk Dibbink is Vorst , Henk Bos is Senator .

Het Bestuur vind het zeer bijzonder dat deze 3 “oude (eigen) wijze heren’’ nog steeds onze vereniging een warm hart toe dragen. Het Bestuur wil jullie als blijk van waardering en dankzegging voor alles wat jullie voor onze vereniging hebben gedaan onderscheiden met deze speciale verenigingsmedaille.

Henk ,Henk en Gerrit van harte gefeliciteerd , we hopen dat we nog vele jaren van jullie aanwezigheid binnen onze vereniging mogen genieten. 

Senator
Freddy sinds 1996  ben jij lid van onze vereniging.

Je hebt je vele jaren intensief ingezet voor de wagenbouw , we konden altijd bij je terecht als we ruimte moesten hebben voor onze wagen. Je bent vele jaren de grote motor achter de wagenbouw geweest.

Vanwege je zeer drukke werkzaamheden binnen je eigen bedrijf kun je niet altijd meer actief zijn voor onze vereniging. Maar je doet je best om er zo veel mogelijk bij te zijn.

Na 1x adjudant en zelfs 5x prins te zijn geweest van onze vereniging is het nu tijd voor iets anders;

Als dank voor al jou inzet gedurende vele jaren heeft het bestuur gemeend jou te moeten benoemen tot Senator van c.v. de Klutsers.

Freddy van harte gefeliciteerd en we hopen dat je deze Senatorsteek met trots zult gaan dragen . 


 

 

Lid van verdiensten

Het Bestuur wil graag in dit jubileumjaar Janny Bos – Schut in het zonnetje zetten.

Janny heeft zich samen met haar man Henk vol energie ingezet voor het wel en wee van onze vereniging. Janny jij bent Miss Poort van Kleef geweest in 1969 en 1970 , ook ben je Prinses geweest in 1995 .
Binnen onze vereniging ben jij de spil en de vraagbaak als er weer iets gemaakt moet worden. Je hebt oa. De capes van de Raad van Elf gemaakt, het vaandel van de Klutskapel, diverse pakjes voor de verschillende dansgardes, de aankleding van de wagen voor de optocht en de jasjes voor onze dames enz. enz.
Ondanks dat je gezondheid af en toe iets te wensen overlaat sta je altijd voor onze vereniging klaar.
Vanwege al jou activiteiten voor onze vereniging heeft het Bestuur het genoegen om jou tot Lid van Verdienste te benoemen van c.v. de Klutsers.

Janny van harte gefeliciteerd met deze benoeming , we hopen je samen met Henk nog  vele jaren te mogen begroeten in onze vereniging.  

 1968-2018

18 augustus 1968 is onze vereniging opgericht. Voor de snelle rekenaars onder ons, betekend dat we dit jaar 50 jaar bestaan. Nu is dat in het carnaval geen jubileumjaar, maar wij vinden dat we hier toch wel even bij stil mogen staan.  Dat we als carnavalsvereniging al (bijna) 50 jaar bestaan!

Dit carnavalsseizoen staat dus in het teken van ons 50-jarig bestaan.